logga_svart

Mer information om Hunddagiset

Inskolning

När din hund har fått plats och ska börja gå på dagis hos oss så har vi en obligatorisk inskolningsvecka som är fyra dagar lång. Första dagen är en Tisdag.  När ni kommer på Tisdagen så läser vi tillsammans igenom Hunddagisets kontrakt som ska skrivas på av Er och oss under inskolningsveckan. Vi behöver också en kopia på hundens vaccinationsintyg och försäkringsbrev.
 

Schema för inskolning:
 

Tisdag 12.00-14.00 Hunden kommer till oss kl 12. Hunden kommer att presenteras för de andra hundarna i boxen, vi är hela tiden med och ser till att till första mötet går lugnt och fint till. Hunden ska hämtas kl 14 och då berättar vi hur det har gått.
 

Onsdag 10.00-16.00 Hunden ska lämnas kl 10. I dag går hunden sin första promenad tillsammans med de andra hundarna. Därefter blir det lunch, lek och vila inför eftermiddagspromenaden. Idag ska hunden hämtas kl 16.

Torsdag 10.00-16.00 Hunden lämnas kl 10. Dagen ser likadan ut som onsdagen. Hunden hämtas kl 16.
 

Fredag (Heldag) 07.30-18.00 Förutsatt att övriga dagar i inskolningen har gått bra så är det sista inskolningsdagen. Hunden lämnas ordinarie inlämningstider 7:30-9:45 och hämtas mellan 16:00-18:00, och är med på promenaderna tillsammans med de andra hundarna.


Öppettider

Dagiset är öppet måndag till fredag mellan kl. 07.30-18.00. Inlämning av hund sker mellan 7:30-9:45 och utlämning 16:00-18:00.
Dagiset är stängt röda dagar och helgaftnar. Vi har halvdag före röd dag samt stängt vissa klämdagar. Dagiset är öppet året runt. På halvdagar sker inlämningen mellan kl. 7:30-9:45 och utlämning 12:00-13:00, dagiset stänger kl. 13:00.
 

Promenaderna

På vårt dagis går hundarna två promenader om dagen.  På morgonen finns två olika promenader att välja på, en kort promenad till Humlegården på cirka  fyrtio minuter och en lång promenad till Lill-Jansskogen på en timme eller längre.
På eftermiddagen går vi i Humlegården, då är promenaden mellan fyrtiofem minuter till en timme lång.

Promenaderna anpassas efter hundarnas individuella behov och påverkas också av väder och vind.


Lunch

Mellan dagens två promenader serveras det lunch till de hundar som vill ha. Vi tillhandahåller Kvalitetsfoder från Eukanuba. Det går också bra att ta med eget foder till hunden.


Personal
Personalen på vårt dagis är utbildade och hundvana. Ansvarig för hunddagiset är utbildad och godkänd enligt Svenska Hundaggisföreningens riktlinjer.

Dagisplats
Är ni intresserade av en dagisplats går det bra att boka ett möte med oss. Då får ni se hur det ser ut på dagiset, träffa oss i personalen och ställa frågor. För att boka möte ring 08-678 30 00. Eller gör en intresseanmälan här på hemsidan.


Bilderna på hemsidan är på våra dagishundar i boxarna och från våra promenader.